Kvällen

Kvällen var bra trots omständigheter, vill dock inte komma ihåg allt..
Idag blir det bara chill här hemma och tagga för lite höst lov. Vi hörs senare när huvudet är med mig! Puss


fiiix

lösögonfransarna åkte precis på, GREEEAAATTT!! nu taggar vi halloween fest som bara laxå kanb!! haha GOGOGO

Boom

Ligger och är as nervös för morgondagen. Högskoleprovet kommer ta kol på mig. Fuck life lite grann. Puss godnatt!

Snyggaste mannen på bild!


Godnatt

Nu är det dags att sova. Imorgon väntas simning som första lektion, kul! Puss så hörs vi imorgon!!


Suger

Haha det är nu officiellt att jag suger på att blogga! Har inte hänt så mycket sen jag bloggade senast. Hade matteprov idag som jag failade så jävla mycket. Vill lägga mig ner på golvet och gråta haha! Nu ska jag tagga till lördag då det först blir högskoleprovet sen partyyy!! Puss på er!


boomboomboom

ibland så känner jag mig som en teknikare, de har fan humor.
taggar till lördag då jag ska vara pumpa.
älskar min klass.

Helgen

Hallå där. Fredag vart väldigt bra, umgicks med Ninni,David,victor och Adam hemma hos Ninni där vi skulle ha Harry Potter marathon. Men varit lite fail så började med att vi tittade idol och sen tredje filmen Potter och halva fyran. Natten slutade inne i ninnis lilla hus där det blev schlager allsång, boom boom boom!!! David hade åkt hem tidigare men de andra de två andra cyklade(!) hem vid halv 3! Det var min fredag, PUSS!!


alltså.

så trött på allt som har med ordet skola att göra. är så trött på allt som har med vissa personer i klassen att göra att jag bara vill skjuta mig typ! haha.. trötttjej94 här. Nej men denna veckan har jag varit så trött på skolan så mina tankar har varit: kom igen emma, hoppa av och gör något annat. vad fan jag skulle göra istället är ju en annan fråga, men det är sånt man får ta I guess! haha. imrogon efter skolan drar jag vidare till åbytorp a.k.a Åbban för att umgås med ninnsaN och ha ett härligt Harry potter marathon. LÄNGTAR! nu ska jag locka håret sen sova. Puss på er!

Onsdag.

Godnatt. Spenderat den senaste timmen med att läsa Harry Potter som jag ska prata om imorgon på engelskan, kul! Sov några timmar förut men är fortfarande trött. Wiieeerd. Taggar till fredag nu. PUSS


Tisdag.

Tisdagkväll och regnet öser ner, gaalet mysigt! Ska snart hoppa in i dusch för att sedan mysa ner mig framför en film och lite plugg! Puss


Söndag.

Dagen har varit väldigt härlig. Låg i sängen och bara tog det lungt till typ 1, då kom farmor och jag följde med henne till tiveden för hjälpa farmor att göra släktgravarna fina. Efter det så åkte vi runt i tiveden och farmor visa sitt föräldrahem och andra intressanta grejer. Väldigt intressant och lyssna på hennes berättelser från 50-60talet. Sen åkte jag hem och har inte gjort så mycket sen dess, kom hem runt 4 ungefär. Ska snart ut och gå med emma en stund, ska bli väldigt skönt! Puss på er!


Godmorgon!

Precis ätit frukost med pappa men gick och la mig direkt efteråt! Haha värt som fan! Idag ska jag plugga väääääldigt mycket iallafall, sen vet jag inte vad som händer, det är något som återstår att se. Men vi hörs senare bebisar. PUSS!


Btw, gjorde min första hår donut igår, vart helt okej!


säämst

hALLLLÅÅÅ DÄÄÄR! fyflaten vad trist det har blivit att blogga, men ibland så är ddet skönt att bara skriva lite iallafall. Idag har jag umgåtts med linn, mycket trevligt var det. köpte massa godis och dricka, FICK 40 MIN MASSAGE, då dog jag lite, tacktacktacktack<3 sedan drog vi till isabel där de redan korkat upp och alla var allmänt jävla fulla, haha men härliga var dem! vi drog dock hem runt halv 11-11 för att linns pojkvän skulle komma och hämta henne. så nu sitter jag här själv och ska slå på en film, vilken vet jag inte än men det är något vi märker. Puss och godnatt på er!

Tyska

Tyska suger! Bara så ni vet..


dåligt

Dålig uppdatering, i KNOOOW! men tar en snabbis om vad som hände i helgen!

fredag: Hemma från skolan sjuuker, åkte senare på kvällen hem till min syster i kumla och chilla!
lördag: Åkte först på öppet hus med fyllot ninni, ahah nejdå men det var trevligt. följde sedan med henne hem och vi drog till mberg, hitta lite grejer sedan drog vi hem. kom hem till henne i Åbytorp för att senare på kvällen ta hennes moppe till kumla för att se film med Victor och Adam, jag fick köra, oops inget körkort där inte.. Mysigkväll slutade hos ninni med att pumpa musik 2 på natten all alone haha!
Söndag: åkte hem från ninni på morgonen för att ha frukost med mamma, vi tog sedan en tripp till marieberg, hitta bara små saker. Hem igen, sova, sedan vidare på fredagsmys i hbg.
bra helg!



Varför?

Ååh varför börjar man alltid tänka så himla mycket för på kvällarna?! Iallafall, imorgonn blir det inte skola för mig somsagt och det blir inte heller Vadstena i helgen, surt som fan men kommer mer gånger.

Hösten är verkligen här nu och i love it! Så himlans mysigt, sen är det ju ännu bättre att vintern kommer sen så jag får plocka upp Mina skidor om nom!! Men ska försöka somna nu.. Puss godnatt på er!


Så här fräsch är jag idag.. Haha omg


Krupit ner

Hallå där. Största misstaget att gå till skolan imorse.. Sjukare än förut och huvudet sprängs snart av huvudvärk. Snart är det helg och jag längtar, eller ja vi har öppet hus på skolan på lördag men det är bara 3h, Sen längtar jag till söndagen då ser blir massa söndagsmys, om nom nom. Vi hörs senare pussas.


Sjuk

Måste.sova. Blivit sjuk under dagen så har bara legat i sängen, inte så skönt. Nu ska jag försöka somna så jag kanske kan gå till skolan imorgon. Puss på er


Skola

Skola.psykologi.suck.


Skola

Har hål på 2h, kul... Hej förresten! Har hunnit med ett svenska prov idag som gick skit, fick tillbaka ett prov, det gick skit! Nu vill jag bara hem och soooooooova! Puss på er


Sleeptight

Så trött så ögonlocken bara faller neråt. Ligger och lyssnar på ljud, min klocka dom tickar, vinden som brusar och hunden som tassar utanför. Älskar stt somna till lugna harmoniska ljud som påminner en om att man lever. Puss godnatt på er!


Bebis

Hatar allt som har med upplysningstiden att göra! Haha
Har nog kommit halvvägs, nu ska det bara stanna i huvudet med!
Måste bara påpeka att jag åt världens godaste kebab förut, OM NOM NOM säger jag bara! Haha. Vi höööörs! Puss


Engelska

Godmorgon! Klart som fan så försover jag mig i morse men tur som jag har var min låtsas mamma hemma som
Väckte mig så jag hann till bussen. Har redan haft en lektion: projekt & företagande, as tråkig kurs som jag ångrar att jag valde. Nu sitter jag på engelska B, och som vanligt har vi grammatik.. Men nu ska jag lyssna och lära haha! Pussiluss


Maathafaaackaa

Kan fortfarande inte sova så gör lite allt möjligt just nu, filosoferar etc. Funderar på att locka håret fast neeeeeee.. Haha så kul har jag. Woop woop


Sovaaa

Behöver sova, kan inte sova, fy går inte bättre av att jG spelar på telefonen! Puss påer hahaha


bio

Hej finingar! håller på att göra mig i ordning för ska på bio i laxå, ja hör och häpna!! med emma och ellen! vi ska se "jag saknar dig" och det blir nog bra! vi hörs senare! PUSSILUSS

Wakeywakey!

Godmorgon!
Vaknat upp och det är helt tyst hemma, kommit på att de alla andra har åkt till crossbanan så tystnaden är UNDERBAR! ska snart dra mig ur sängen för att gå upp och göra en riktig söndags frukost, men ska titta klart filmen som jag somnade ifrån igår.. Puss på er Så länge!


Barn

Att ta hand om barn dagenefter är kanske inte det bästa men jag kämpade på och de har nu somnat, wooohoo! Nu ligger jag och tittar på en film och ska snart sova jag med! Puss på er och godnatt!


Bild från gårdagen!


Last night

Hallå där. Vaknade runt 14,00 idag efter att ha kommit hem runt 4 imorse! Kvällen/natten var awsooome och träffade massa roligt folk, nu ska jag gå ut och umgås lite med släktingar som är här, att umgås med barn dagen efter känns ju sådär men det blir nog bra ändå! Pussiluss




RSS 2.0