trök

trökigaste bloggen på länge och så här kommer det vara en vecka till ! puss på er

motivation

har ju verkligen kommit igång med träning och allt, det har t.o.m blivit så att ajg ser till att jag äter rätt mm. jag har ju som sagt helt slutat med läsk,godis etc och fokuserar på träning och hälsan först nu. efter att jag blev sjuk i höst har det aldrig blivit att jag tagit igång allt igen, men nu är det ändring, sen en tid tillbaka så tränar jag så ofta jag kan och tänker på vad jag stoppar i mig. kommer ju må så jävla mycke tbättre med allt sen!
motivationen och peppen då, måste ju få sånt med! en av de som gett mig motivation till allt är fan en vän till mig . usch vad den där killen är awsome. och peppa och motivera, det är något han kan.


rasar

statistiken rasar, jag förstår er. skulle inte heller vilja sitta här och läsa en as kass blogg när det finns  så jävla mycket annat kul att göra. puss

flåt

alltlså jag suger på att blogga just nu, men det är för att jag jobbar 8timmar per dag och orken finns inte hos mig , bredvid jobbet har jag även tagit tag i träningen mer och då spenderar jag hellre tid på det än att sitta och blogga! men i promise, ska bli bättre när jobbet slutar ! puss over and out

sur

blir så jävla irriterad på folk som byter vänner efter vinden,
har en i min umgängeskrets som jag nu slutat umgås med, lite mindre hela tiden, för jag känner jag behöver inte sånna i min inre vänkrets. Om man gång på gång hittar på usla grejer för att typ vara med pojkvän etc, då kommer jag också skita i det till slut. man måste ju kunna prioritera saker. usch fyfan

Usch , denna dag kunde inte bli sämre. Det...

Usch , denna dag kunde inte bli sämre. Det är en sån dag när man tänker på allt som är fel i mitt liv, allt som är fel på mig, och vad jag gör . Stoppa tiden så jag hinner tänka..


someday i will make you smile

sängen väntar, jobb imorgon som vanligt, hoppas på bra väder. pussss

tar på krafter

jobba idag, som vanligt, men nu är det bara 16 dagar kvar tror jag..haha sen får jag äntligen åka till mitt favorit ställe på hela jorden: västkusten. fyfan vad jag trivs där!

idag på jobbet kom världens sötaste mcfarfar fram och talade ut om hela hans liv, såå jäkla söt haha sen har det mest varit bitterfittor (y) nu ska jag locka håret, sen kanske jag ska ut på nya äventyr, haha kulkul :)


JÄÄÄVLIGT fin bränna på fossingen fick jag idag :)


hahaha hitta en jävla random bild i mobilen.

as usual

drar mig iväg för att jobba i 8 timmar, att cykla till jobebt kommer ju kännas så där nu när jag har otroolig träningsvärk, men det är fan bra! vi hörs när jag kommer hem! pussss

tankar,

Jag har alltid velat vara bra på något alldeles speciellt, det behöver inte vara något BARA jag är riktigt grym på utan att jag har talangen som krävs. jag har vänner som rent utsagt är fööörjääävligt duktiga på fotboll, eller de som sjunger som gudar, men vad har jag? jag sitter och tänker vad fan är jag duktig på , alltså grym , har talangen etc,
det ända jag kommer och tänka på är att jag är grym på att övertala folk, det är ju både positivt och negativt, men jag skulle vilja vara grym på något annat t.ex piano, hur begåvade är inte människor som klarar av avancerade stycken utan att titta på täcket, det är talang och övning som krävs.
Sen har vi fotboll, jag spelade i kanske 8-10 år innan jag kom på att jag inte ens var duktig utan tränade mer för att göra något. men sen finns det ju de där spealrna som har talang och verkligen kämpar för det allvarligt talat så är jag djupt imponerad av de som bemästrar en sådan talang.

fyfan känner mig djup idag, men alla har vi sådanna dagar,



fina

jag har några avde finaste vännerna i världen



no pictures

fortfarande inga bilder, men ska berätta lite.

gårdagen började med att jag jobbade från 8 til 13.00 för att sedan bege mig hem för lite fix etc. sedan drog jag ohc familjen vidare till farmor&farfar för att äta lite och ta det allmänt coolt med släkten.
vid 17.00 drog jag vidare till emma där vi skulle vara några tjejer och äta och sådan innan vi skulle vidare.

vid 22 cirkus drog vi vidare till ellens pojke Dennis där det var massa roligt folk, men redan där hade en del fått i sig vääl mycket att dricka så det bara blev pinsamt.. Om man inte kan kontrollera sig så ska man fan inte dricka heller!

efter omständigheter drog vi vidare till Johan där det var nästan samma folk och även där folk som druckit för mycket..

vet inte vad klockan var när jag gick hem men lyckades iallafall somna runt 3.00 i morse..
det var väldigt rolig kväll även fast jag tyckr midsommar är sjuukt överskattad och 80% av sveriges befolkning inte ens vet varöfr vi firar det!!

bilder kommer somsagt ikväll!

puss over and out!

kaasst

kass uppdatering igår i knoow, men först jobbade jag ,sen vidare till släkten sen vidare till vänner och fieestas!
riktigt bra kväll! nu borde jag duscha etc, sen ska jag kika om det finns några fina bilder sen går dagen att lägga upp !
pöööööööööööööööööööööööösssss

midsommar

nu drar jag iväg och jobbar,sen ut på promenad,träffa släkt sen iväg till vänner, LOVELY!  hörs inatt
pusss

träning

när jag väl börjar träna går jag all in , börjar direkt och vill bara träna. när det väl händer att jag får såna ryck, och det kan jag säga det är inte ofta , då kör jag!

kan berätta om när jag började på vadstena, Jag var fullt nöjd över min kropp men jag tyckte även att jag behövde gå ner i vikt och få finare former, jag började träna på korpen, prövade på alla olka träningsgrupper de hade att erbjuda, det slutade med att jag tränade 10 gånger i vekcan. och min vänenr som känner mig vet att det inte är likt mig men jag fortsatte.

Jag blev sjuk, jag fick feber med mera och var tvungen att vila från all träning, det tog mig 3 veckor att bli frisk och sedan hade jag inte motivationen längre.

men nmu jävlar ska jag kötta igen! nu är det dags, och snälla önska mig lycka till !


KASS BILD! ville bara visa hur soet jag var :$


fejn himmel.fejnt finger

jöbbjöbbjöbb

8 timmar per dag säljer jag jordgubbar, 8 jävla timmar, förstår ni tristness jag får ?! dagar när det regnar säljer jag inte ett skit, men så kommer dagarna som idag. dagen före midsommar och då slår det till, jag säljer 327liter och tjänar nästan 1000kr på vadå, jo bara sitta där haha. sånt är nice!

Imorgon blir det först att sälja några timmar, sedan vidare och äta med släkten och sedan time for some partaj!
blir favorit flickorna jag ska umgås med! myyyssmys

Idag berättade även agnetha för mig att vi ska åka till halmstad 4 dagar vi drar vidare tll varberg och bo på hotell, det ska bli skönt att bara komma bort från laxxoo i 11 dagar, och förhoppningsvis så får jag även träffa Simon, det håller vi tummarna för!

Nu blir det en liten skål jordgubbar och sedan duschen , puss på er!


röölig tjej på jöbbbeett


cykelhelvetet gick sönder när jag skulle cykla hem, tur att jag har min låtsas mammi aaggneetha !



<3

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig 
Men sängen känns så stor här utan dig 
Jag undrar hur du mår 
Och om du tänker på mig nu 
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet 
Att jag inte fungerar utan dig 
Men jag vet, ja jag vet 
Att allting kommer ordna sig 
Om jag får somna brevid dig




o herre gud

jag har nog tagit världens största beslut enligt mig. Haha jag och en av mina närmaste vänner Isabel ska springa GÖTEBORSVARVET nästa år. och alla som känner mig vet att jag inte tränar så detta blir en utmaning i sig, hårdträningen börjar inom en snart framtid, och mitt mål är att innan januari nästa år ska jag ha klarat av att springa de 21 kilometrarna. ska bli en riktig jävla challenge för mig, but i like it!



Jobbet idag gick la sådär, regnade så kunderna öste ju inte in precis, hoppas på bättre tur irmogon då det är dagen före midsommar, wish me luck. puss over and out!

innan jobb

hallå där!
ska snart dra mig iväg och jobba 8h igen.. men inna ndet måste jag berätta något sorligt.
här om dagen när jag var och åt med Sara och Hanna så hände någonting tragiskt. jag skulle slänga papper och sånt i soptunnan, och då händer det, ringen jag har på handen glider av fingret och ner i soptunnan, hahha
så jävla klantigt!!
ville bara berätta det! RIP ringen <3

.

4.5 mil. så långt är det till en av mina närmaste vänner som jag vill ska vara här hos mig right now.
4.5 mil. Till den personen som jag skulle kunna gråta mittframför och hennes ord blir, emma jag förstår dig.
för det gör hon, hon förtår mig så jävla bra att det blir läskigt. hon känner mig så bra att det blir läskigt. för vi har bara känt varandra i 10 månader. På 10 månader har vi fått den bästa kontakten som vänner kan få. och ändå att jag flyttade från skolan där hon bor på veckorna så finns hon. ja hon bara finns där för mig , helt plötsligt kommer det ett meddelande, mår du bra? & är det säkert? hon läser mina tankar. jag älskar denna tjejen såå myyycket, hoppas jag har henne som vän tills jag dör.


bilden är tagen i september, men mina favorit brudar från förra skolan, åh va de är saaknade.
texten över handlar om den andra brunetten på bilden.
hon heter ellen.

jöbb

från 10.00 till 18.00 idag har jag jobbat, sen dess har jag badat lääänge och ätit, mums var det!
skriver lite rööligare senaare , puss over and out

loovvvely

"Everybody wants happiness - nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain"

alltså jag tror ANNA DANIELSSON kommer lbi poet när hon blir stor.
De flesta som känner mig tror ju som sagt att jag är glad 24/7, men jag är fan mer emo än happy har jag kommit på, haha

Jag är en sån person att om inte jag känner känslor tillbaka blir jag depp,nere helt jävla överkörd kan jag kalla det, det är helt enkelt förjävligt att klistra på ett leende på läpparna innan skolan bara för att få andra att må bra över ett leende. Nu får ni inte tro att jag sitter och depapr hela tiden för det gör jag inte haha , men om jag är glad 90% av tiden som jag definitivt är så måste ju ändå de 10% komma in någon gång, men jag visar det aldrig utåt, det ända jag gör att att berätta för mina otroligt bra vänner hur jag känner och som tur är har de alltid svar på tal, som tillexempel det jag skrev överst i detta inlägg.
gud vad jag älskar att ha bra vänner , det var det jag ville komma fram till.

girl, you need some nailpolish

Målade mina naglar med min nya favorit färg: mintgrönt. Om jag fick önska mig vad jag ville just nu så skulle jag vilja ha det där perfekta aprikos färgade nagellacket som verkligen skimrade. oh gud vad somrigt, det är ett i NEED i sommar.


Bilden visar absolut inte det fina i färgen i denna bild, men ändå helt okej.


Tittade i en gammalgarderob, och där låg den, den stora härliga mössan med päls, jag vill leva i den.

Antagligen inte världens charmigaste bilder, men ville bara visa en liten förbild av the hat. Tror även jag ska införskaffa mig en stor stor solhatt, en fin långklänning med motivet av blommor, ett par fina sandaletter och ett par runda fina svarta solglasögon. åh , så vill jag se ut på varbergs gator i sommar.

Stan

Hallå där!
som jag sa tidigare idag så drog jag in till stan, men vart inte riktigt som planerat, amanda & carro kunde tyvärr inte, så en halvtimma innan tåget ska gå så ringer jag min fina vän emma och frågar om hon vill följa med, Snäll som hon är så skyndar hon sig att bajsa klart och hänger med, heheh


bild 1: min fin fina cykel
bild 2: Sötnos emma som vägrade visa sig..

Det första vi gjorde när vi kom in var att äta, båda var sugna på Saigon, och Saigon blev det, stammrätten som vanligt som består av Friteradkyckling,currysås och ris, MUMS



Efter maten gick vi lite på stan, skulle lämna tillbaka klänningen som jag köpte för några dagar sen ohc sedan köpa ett "armband" till iphonen som jag kan ha när jag tränar, jag förstår att ni blir chockade när jag skriver tränar men ska faktiskt börja med det igen.

Iponen
Är fan mitt bästa köp någonsin, har en dugligkamera så slipper man släpa med sig en digitalkamera etc.  
Efter shoppingen satte vi oss och solade lite på stan innan tåget skulle rulla hemmåt, jag köpte oss även en liter jordgubbar(!!) (jag som hade tröttnat..) som vi kunde smaska på,



Bild ett: strawberrys
bild två: Lite av min nya kjol och mina röda been

På tåget upptäckte vi våran nya favorit låt: Pocket full of sunshine Orkar inte länka , sök på youtube.

När vi kom hem åkte jag direkt till sara och mötte upp hanna och gick och keaka lite BK, jag vet fattzoz, men träningen börjar ju snart så, hehe. vi satt och pratade i 2.5 timmar innan jag drog mig hem.
nu ska jag snart slå på en film och måla naglarna med ett nytt nagellack jag köpte idag , ja , jag är jävligt beroende av nagellack, just nu har jag bara lite mer än 30 st i olika färger, neeed moooooooooore!


sakerna jag köpte idag :
från vänster: Bumper skydd till telefonen, Parfym som luktar mums, 2 Nagellack & "armbandet" till träning,

Ska måla naglarna nu med det nya mintgröna nagellacket visar hur det blev senare, PUSSS

lite bilder , lite text,

tänkte beräätta lite om en händelse igår, jag gjorde något jag inte gjort på några år , förutom om det varit idrottsdag, here it comes, jag änvände mjukisbyxor... Alla som känner mig vet att jag avskyr mjukisbyxor och går hellre naken, anledningen till det var att i årskurs 7 & halva 8 så hade jag mjukisbyxor etc varje dag & var allmänt äcklig varje dag, men en dag ryckte jag upp mig och slutade använda det helt, men sen igår.. skulle upp och jobba, hade ingen ork, grävde i garderoben, och där låg de, ett par svarta mjukisbyxor och en grå hoodtröja, tog mod till mig och drog på mig det, haha låter som en whatafuck upplevelse, men för mig var det stort! det var faktiskt ganska skönt , haha
Snart ska jag bege mig ner mot stationen som sagt för att åka in till örebro, två bilder får ni också från nu :
Ska sätta upp håret sen är jag klaaar, idag blev det :
Linne från HM
Högkjol från Monki
Vita converse

snälla tomten

Snälla sommartomten, jagskulle bli jätte jätte glad om du kom med detta UNDERBARA överkast till sängen från Lexington. det är kärlek för mig !


Känner själva att jag inte skulle punga ut 3000kr för ett överkast..

There's only one god

Okej två då, men en av dem är Lars "kungen" Winnerbäck, åhåå vad jag älskar den där mannen, När man lyssnar på hans låtar blir man berörd och tror att han sjunger till en, så himla fejnt!
Jag har dock inte alltid gillat denna man, ibörjan när jag hörde honom tänkte jag typ, ooh en svensk artist fyfan, en av mina närmaste kompisar lyssnade som ett as på honom så det blev att jag började göra det också och vipps så blev han en av mina favorit artister.

Personligen så tycker söndermarken är den ABSOLUT bästa låten av hans låtar även fast den har några år på nacken, men i love it anyway!!

Nu ska jag börja göra mig iordning, eftersom Linus väckte mig vid 8 imorse och jag inte kunde somna om var det ju lika bra att gå upp. Klockan halv 2 drar jag mig in mot stan för att träffa två fina vänner som heter amanda och caroline för en liten fika och massamassa prat, MYS! sen skall jag även köpa ett band man kan ha på armen som man har telefonen i när man är ute och tränar, för nu jävlar, träning here i come ! puss så länge




family,

nu ska jag fan berätta lite om mig själv. Jag heter då Emma och bor i Laxå och Kumla , Jag är 17 och i höst ska jag börja mitt andra år på Allekskolan i hallsberg där jag ska gå Samhällsprogrammet med språk inriktning, så till hösten ska jag läsa Spanska,franska och tyska. Nu det första året gick jag ut med helt ok betyg om man tänker på omständigheterna, efter 4 månader på min förra skola som låg i vadstena kom jag på mig själv att längta hem, så jag tog mitt pick och pack och flyttade tillbaka, som tur var har jag den mest underbaraste mamma som finns, som hon fixa ett möte med min nuvarande skolas rektor och så klappat och klart fick jag börja, fast var tvungen att läsa igen allt jag missat, det var inte lite grejer , men jag kämpade på och på vägen fick jag även helt underbara nya klasskamrater!

Min familj. I laxå bor jag med min Pappa och hans sambo aka min låtsas mamma Agnetha i ett litet sött radhus.
Varannan helg bor jag hos min fina mamma i kumla.

Jag har två syskon, äldre syskon, så ja , jag drog det kortaste stråt och blev yngst, men det har även sina fördelar. haha

Min bror som är 18 och heter fredrik bor i Forshaga för han pluggar där och börjar sista året nu i höst, Oftast är han den mest jobbiga,arroganta, irriterande jävla spelnörden som finns och ibland är han helt okej faktiskt! haha

Min syster som är 20 och heter Izabella tog studenten förra året och jobbar nu på min pappas jobb, även hon gick samhällsprogrammet på alleskolan. Nu bor hon med sin pojkvän Johan i en väldigt fin 3a i Kumla,
Min syster är massa braaa, hon är för godhjärtad för att kunna säga nej och med hennes garderob så blir det vädligt bra för mig.
haha nej då, men Hon är riktgit braa och sedan hon flyttade hemifrån har vi blivit bättre vänner om man ska uttrycka sig så! haha

Sedan har vi även en liten hund som heter Poppe & är en söt liten dvärgspets på 11år,
haha där har ni lite om mig och min familj! :)


min fina syster för cirka 1 år sedan


Och min väädligt fina mami!

<3

allmän tristness gör så jag gör det jag absolut lovade mig att inte göra, en lista! enjoy..

 

Lovar du att vara ärlig? always

Du heter: Emma

Smeknamn: emma, tjoorven

Låt som när du är ledsen sörjer till: kom änglar

Beroende av: Kebab

Vad tror folk om dig: att jag är glad 24/7

Stämmer det: oftast iallafall

Vad får du oftast komplimanger för: helt ärligt mina bröst och ögon

Vad säger du för att imponera på någon: säger inget, visar mina muskler!

Hur imponerar man på dig: man är sig sjääääääääääälv

Brukar du skratta för dig själv: haha jämt och ständigt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: orkar inte starta mobilen

Var bor du: i Laxxxooo & kuumlis!

Trivs du där: ja det är nice!

Äger du några converse: Ja just nu 3 par

Sprit, cider, vin eller öl: Vin

Brukar du bli för full: Ibland, men inte allt för ofta

Är du allergisk mot något: GREEEEEES

Hur svarar du i mobilen: ja hejsan det är emma

Antal timmar sömn inatt: 5hääärliga långa timmar

Brukar du komma i tid: ja faktiskt,

När mår du bra: När jag är med mina fina vänner

När blev du fotad senast: Toodayy

Hur känner du dig nu: Allmänt nere & deppig, haha one of those days!

Vanligaste färg på dina kläder: vitt

Vad tycker du om fötter: uuuuuusch, speciellt mina

Vad saknar du: min mamma som jagi nte träffat på en månad nu

Hade du en bra kväll igår: ja mycket, var med bästa anna!

Favorit dryck på morgonen: Miiillk

Rakar du benen: ohyes , scabby otherwise

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt 00-01

Är du blyg: Nja , blyg och blyg, endast om det är helt nytt folk

Sysslar du med någon idrott: haha ne..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ohja

Har du spytt offentligt: haha ja.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: runka som faaaaaaaaaaaaan

Är du nöjd med ditt liv: Ja det duger i krig!

Är du bortskämd: skulle inte kalla mig bortskämd

Vad gör du i morgon: imrgon säljer jag jordgubbar vid ica, KOM OCH KÖÖP!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Adam tensta

Vad längtar du till: till den riktiga sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap: OOhja, eller det tror jag?

Vad använder du för schampo: EEh haha kommer inte ihåg :(

Hur gammal är du: 17

Tycker du om någon just nu: jag är kär i kärleken jag tycker om allt och alla!

Gröna eller röda äpplen: Green

Gillar du golf: ja , det är en micket rolig sport

Vilken tid gick du upp idag: 9

Har du sovit i din egen säng inatt: yesboooox

Har du strumpor på dig nu: sooocker

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: Igår kväll

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa,spara,resa investera

Bär du glasögon eller linser: nej , men skulle gärna vilja ha glajor, super snyggt!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej inte värst

Har du piercing: nope

Vill du gifta dig: some day

Vill du ha barn: look at the question one mark up

Solar du ofta: för ofta

Är du bra på att laga mat: haha i suck

Är du flygrädd: ja, fast vill bli pilot!

Hur vig är du: eeeh , kan få foten över huvudet?

Är du musikalisk:haha tror jag är , men är inte

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: någon god iisglass

Tror du på ett liv efter döden? jaa, i hope so iallafall

Tycker du om sushi?nae fyfan, hatar fisk, och sen råååfisk?

Vad äter du helst när du ser på film: Cheeeps

Har du tandläkarskräck: nooway, inte efter tandställnings tiden

Är du morgon- eller kvällsmänniska: båååda spillerille

Vilken ögonfärg har du: Brooooown

Har du någon gång gråtit dig till sömns: yessss

Biter du på naglarna: noway

Röker du: aldrig, mina snälla vänner försöker alltid få mig att röka på fyllan.

Hur ofta tränar/motionerar du: hehe för lite iallafall..

Senaste låt du hörde: Om du lämnade mig nu

 

Om du läst alla svar, då har du fan inget liv!

puss peace out!


home,

Har hunnit med jäkligt mycket idag : Finnerödja,niicki,äta,prata,rally,städa etc,etc och med det blir det ju självfallet liiiite mer bilder, men ni får fan stå ut! hehehe
l
Min fina vän nicole!
lejte skabbig tjej på rallyt, meeen solen var ju framme och även tungan.

ÅÅHÅÅÅ och nu var detta intressanta inlägg slut punkt

finnerödja

drog mig ner en sväng till finnerödja för att se vad jordgubbens dag hade att erbjuda: inte ett skit.
träffade min vän nicki också och vi åkte tillbaka till laxå.
nu blir det ner till "centrum" för att kaeka lite och kollal ite rally coola som vi är,
sedan får vi se vad som händer ikväll !
puss over and out!


såhäääääääääääääääääär söööt var jag idaaag HHEHEHEHE


Om man är lika cool som mig och har en låtsas mamma som är brandman så får man faktischt åka branbil då och då .. hhehehe

god

haha sitter och skriver med anna D på fb, tror vår konversationen har spårat när jag skriver:
"jag har ju tjänat gud sen jag var 6 år, vad har jag gjort för dumt?"

haha sitter och pratar om att jag inte har ett förhållande, ja lite smått patetisk tjej här!
men anna , hon är en riiiiktigt braaa veeeen som orkar lyssna! pussssss



pictures

lite bilder från de senaste dagarna


mitt älskade sommarjobb som jordgubbsförsäljare, hinner inte bara med att läsa ut en harrypotter bok, utan började även på min andra...


Hann även med en trevlig liten fest i Kumla med massa fiinfina brudar ! love
Rullade hem runt 4 på morgonen, kankse inte bästa tiden att börja med egokort ,





de 2 sista bilderna är från idag ,
den första : försöker poosa lite fint med dagens outfit

bild 2: dagens inköp, skulle köpa jeansshorts, kom hem med allt annat, ett linne, en kjol, en klänning, ett paraply, ett telefonskal och två nagellack, klänningen ska jag därimot lämna tillbaka för den satt så jävla fult, men får skylla mig själv, man ska alltid prova innan köp!

nu ska jag gå och tatta lite dipp från bror, vi hörs senare!
pöss over and out!

hurt

inte världens bästa dag, mår kasst när saker i min omgivning går snett och slutar på ett mindre bra sätt,
men kanske var detta lösningen. Jag äre en riktigt blödig person och gråter väldigt lätt, men när det kommer till kritan så gråter jag som om någon dött. även fast det inte hänt mig något direkt som person, så vet jag att en av de personerna jag älskar som mest här i världen tar till skada. Även fast den personen är en av de absolut starkaste personen i världen enligt mig så undgår det inte att detta även tyr på denna .

Det ända jag vill ha fram med detta blogginägg är att jag älskar denna person mer över allt annat och som du sa, det kommer bli bra jag lovar. Och jag vet det, du ljuger aldrig för mig ,
JAG ÄLSKAR DIG ! <3

det blir inget mer bloggande ikväll.

tjockt.



kul

kul att när man ska se film så funkar inte fittdfata helvete saken :D hehe så nu blir det att göra videosar istället, eller ja, jag ska tvinga terese.. HEHEHHEHE
kanske resultat senare ;)? i will keep in touch!
härlig gammal bild på moi and terese!

jördisar

Alltså jordgubbar kan ta sig i räääva. jag hatar de mer än någonsain just nu och ska kasta alla i soptunnan imrogon bitti!
Men iallafall, idag när jag sålde fick jag besök av beesta terese Eriksson , det gjorde dagen lite snabbare och vart mycket underhållning och skratt!
vi fick oss en ny vän, fiskmåsen Mårten , ska försöka få upp en video när vi snackar med han, haha ja man blir brainfucked när man sitter där ;D
men nu ska jag göra iordning innan terese kooommmer!
pösss

hålla

håller inte riktigt vad jag säger i bloggen, orkar inte berätta om helgen.
idag har jag iallafall sålt jordgubbar hela jävla dagen, och det ska jag hålla på med hela sommaren...
inte så jäkla rockigt kanske, men lite extra cash!
idag vart det också lite gela och en liten matbit, MUMS! nu ska jag titta lejte film, så vi hörs kanske senare!
pusssss


nytagen bild, försöker leka lite happy iallafall-

jöbb

drar mig iväg på jordgubbsjobb, eeeckligt ruuuligt :)

Aldrig igen

lägger mig så långt in under täcket som som det går och  vill aldrig mer komma ut.


denna as sköna bild på mig och min vän joacim ,gjorde just min dag lite bättre.

vän

vänner, enligt mig är vänner det viktigaste som finns här i livet förutom ens familj som alltid kommer älska en.
jag prioriterar ofta mina vänner framför mycket och det känns bra att man verkligen har personer man kan prata med. för 7 månader sen böt jag från vadstena gymnasium till Alleskolan i hallsberg för jag hade hemlängtan. där hade jag turen att hamna med väldigt mycket bra människor som jag faktiskt blivit väldigt bra vän med. är så oerhört lycklig att de kunde öppna sig för mig och lära känna mig , även fast jag kom in månader efter resterande klassen, ochdet är jag evigt tacksam för!

men sen så finns de dem som har tagit mig lite mer med storm på världens mest positiva sätt, och en heter Anna.
Anna går i min nuvarande klass , och när jag kom till kalssen var inte vi vänenr direkt, vi var inte heller ovänner , men vi kände inte varandra. men nu 7 månader senare är hon en person som jag känner att jag kan berätta allt för, en sån person som får mig att skratta och må bra, och vi kan prata om allt mellan himmel och jord med varandra.
såna människor värdesätter jag högt i mitt liv och jag är så glad att jag fick träffa anna, hon kan verkliogen få mig glad även fast jag är äckligt ledsen.
Så alla borde ha en vän som anna, för alla behöver en sådan vän.

dåligt

som sagt blogga är nog inte min grej men jag försöker!
nu ska jag åka och umgås med min vän michaela som jag inte träffat på länge! ska bli väldigt kul. men jag skriver om helgen när jag kommer hem:)
peace out <3

.

att låtsas vara lycklig och alltid vara glad är en av de svåraste sakerna jag någonsin gjort!

what's hanging in that treee duuuude

think

jag borde itne få vara ensam och sitta och tänka, haha när jag tänker på det seriösa sättet blir ajg fan i mig altlid bara depp ;o haha inte normalt beteende emma! skärpning for ffaaan!

Jag är taggad till tusen inför morgondagen  då den kommer spenderas in till antten i öerbro med masas härliga äslkvärda vänenr som gör min vardag! åh vad jag längtar!
nu blir det film och vi hörs later! pösssss

min älskade vän sara & moi, hon gör min vardag till massa massa bättre ,lovelovelove

2.5

nu går jag på 2,5 månaders sommarlov, och jag kan säga att det kännsså äckligt underbart att jag kommer njuta även fasst jag ska jobab stora delar av de månaderna! att slippa uppastser,inlämningar,muntliga redovisningar, ja ALLT känns bara så underbart! nu ska jag gå ner och fira lite med far och agnetha! over and out puss and peace



slut

dusch,fix,sova,vakna, inget mer , end of story.
over and out, peace & puss

ö-rebro

ledig idag men ändå uppe? Hmm, nej men ska dra mig in till örebro för att försöka fixa ett micro sim, skall vi trevligt, skriver mer när jag kommer hem! over and out, peace & puss!

wilhelmsson

Alltså denna chippen wilhelmsson är to die for ! snyggare människa får man leta efter , inte nog med det han spelar fotboll, FOTBOLL, enligt mig en av världens sexigaste sporter! hahah


Sedan kan jag ju bara tillägga idag att i skolan idag kom vi fram till , eller ah jag kom fram till att namnet PIGGELINA måste vara det sötaste namnet på jooooordeen, ahah tack Kasper för att jag fått höra världens sötaste namn ;) 

nu känner jag att jag hoppar i ämnen men detta är viktigt, medan jag srkiver tittar ajg matchen mellan sverige-Finland och jag msåte säga att även om jag inte gillar ibrahimovic så jävla mycket så äger han idag, så cred för han! over and out, peace & puss!

f a i l

var så himla underbart glad att telefonen kommit och ska precis sätta i mitt simkort, fan, det är ju itne samma! iphone 4 har ju micro sim, som är ett betydligt mycket mindre sim än det vanliga! Aja, blir att åka in irmogon och titta om det går att fixa i stan ! Over and out, peace & puss



HAPPPY!

just nu är jag superjävlahärligt glad, min beebis har precis anlänt hem till mig!<3


möööörrrn

taggaar skola, bara 2 dagar kvar nu, sen jeeefflaar,
over and out! peace and puss!

fy

Att sitta med en bilduppfigt till nu när klockan är 22.08 är inte det roligaste man kunnat göra, wellwell så är det när man byter skola, feting mycket rester, tur att dett var sista! imrogon är det då tisdag och då är det bara 2 dagar kvar till jag får mitt älskade sommarlov, som jag längtat! detta läsår kommer inte mina betyg vara på topp som jag önskar att de skulle men får faktiskt skylla på att et var jäkligt tufft att byta till helt nyskola!

Somsagt idag vart det jordgubbsförsäljning, stod i 5 timmar men som tur var ahde jag ida vid min sida några timmar och även Julia under en stund! tackar så mycket fliickor!
nu blir det bingen för min del och vi hörs irmogon! over and out, peace and puss

strawberrrrrrrrryyys

brändfejjan aka jordgubbstjejen aka heltosminkad tjej drar och säljer jrodgubbar vid 1,
känns micket micket bra! over and out, PEACE!



love

lite mer än 15 minuter sen jag läste novellen och jag gråter fortfarande, så udnerbar var den ! haha
nu blir det nog bingen för min del för att orka komma upp imrogon bitti, men det löser sig! såå goodnight and sleep tight' over and out! peace


bild på mig& sötnos julia sen i slutet av april kan jag tro! :)

Isabel

Som jag nämnt förut har jag ajg en fantastisk vän med namnet isabel, Det var hon som skrev novellen jag la upp ett stycke ur på bloggen. Jag läste idag hela novellen och jag grät, jag grät som ett barn som har tappat bort sin bästa nallebjörn, eller som en vuxen människa som förlorat sin livskamrat, jag grät och jag gråter när jag skriver nu, jag lägger upp länken på min blogg så ni själv kan gå in och läsa, detta är den absolut bästa novellen jag nåonsin läst i hela mit liv.


http://isabeldetemple.blogg.se/

what are words?

sitter och lyssnar på Chris Medina's låt what are words på repeaten, den är en av mina absoluta favoriter och har avrit sen ajg hörde den för första gången. När jag såg Chris på idol audition på TV så grät jag, iofs så gråter jag lätt till väldigt mycket , men nu var mina tårar som en jävla flod. När han berättade om sin flickvän som ahde varit med om en skada 2 måander inom bröllopet så brast det, tänk om varenda kille OCH tjej kunde stå upp för deras respektive när något sånt här hände, fan vad jag skulle gilla världen mer då!

nog om det, helgen har varit guld, mys hos syster i kumla i fredags , liseberg i går i glödande sol med anna ,syster och henens kille, och idag bara soova! vi hörs ikväll eller imrogon ! over and out! puss


Under auditions, Chris fick gå ut och hämta hans sambo när juryn ville säga at han var vidare,

kumla

Är så lycklig, dagen började med att man vaknade, drog upp rullgardinen och såg det underbara vädret, gick snabbt ut och la mig och stekte på, efter någon timma kom en underbar vän där det ingick massa snack från bådas sida och bara njuta av livet denna dag,
senare blev det mat med en del av släkten för att sedan bege sig till kumla där man är nu.
Ska sova här hela helgen hos min syster och hennes pojkvän. För imorgon drar vi oss ner till Göteborg för att ta en heldag på nöjesfältet liseberg, underbart! + att världens bästa anna ska med på resan.
just i denna stund sitter jag och lyssnar igenom hela winnerbäcks nyaste album, han är den mest älskvärda person inom musikvärlden, love på de och denna dag!
pusssss

ingen billlldd today!

kärlek

Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken

Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu

Jag ser gitarren i butiken
Symbolen för att skolka
Sagan om ett uppror
Drömmen om en högre höjd
Ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig
nånsin mera

En enda ambition
Att få brudarna från Berga
att skratta eller gråta
och rymma över taken
Bort från regelboken, stöveltrampet,
tegelväggen, la isla bonita
Och dom brandgula
stolarna man staplar
på varandra

Parkeringshus byggdes
Ett litet steg för människan
Ett stort steg för betongen
och den rotlösa känslan
Som ännu ett hinder
på vägen mot den råa romantiken
och gitarren i butiken
och flykten
över taken

Man la klossar över ängen
med små fönster och dörrar
Det var slogans överallt
från alla medelbeiga firmor
Och en skivaffär i centrum
som ett hål genom kulissen
ut i verkligheten, drömmen
Ut till färgerna man bara
ser på bio

Vi bildade band och blåste ringar
Drog med handen genom jorden
Fyllde naglarna med lera
av all yta som vi skrapade
För nånstans under lagren
av tätortstimotej
bredde stora världen ut sig
utan farthinder och Konsumkort
och nypon

Vi satte båtarna i bäcken
såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern
och kanalen ut till Nordsjön
över vågorna mot Irland
ut på havet och sen blåsa
iväg och aldrig komma tillbaka
mer till bäcken
där det började

Jag ser den gräddgula färgen
Den moderna men diskreta
En helhet för det enkla
Bara fälla upp och skruva
Men ändå alltid nåt
som ville jaga och förvirra
Nåt som inte var Ikea
Nåt som inte hade lösningen
i kanten

Jag hör det inrökta ljudet
från en replokal vid tågstation
Bland speditionslokaler
och bortglömda depåer
Det stumma, dova skinnet
och basen som darrar i gallret
och glaset och det doftar
just som asfalt gör
om hösten

Vi gömde Fibban under stenen
Willes vin i busken
Hela dungen var ett mikro-Vegas
Ladan bytte hänglås
Och ovan allt en himmel
liksom silad ifrån kusten
med det lilla som blev över
efter vågorna och stormarna
och skummet

Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila
Flyktbilen är dumpad
Stålarna är rena
Nu bygger vi ett nytt hem
Startar upp och börjar om
Söndermarken jagar mig
men jag är inte där

den mest underbara låten med 12 älskvärda verser,
söndermarken & Lars Winnerbäck, jag älskar er !



-

alltså blogga är fan inte min grej ;s
men jag kör åp !! lång ledigt nu , ända till tisdag, äckligt skönt.! helgen ska spenderas hos min allra käraste syster och hennes saaamboo johäään, och så kanske det blir en tripp till liseberg, micket fint!
just nu mår jag alldeles underbart och pappa och agnetha ahr ltie med det att göra, kan bara säga 4! :d:d: <33333

RSS 2.0